Dakonderhoud - meijerdakwerken

Ga naar de inhoud

Hoofdmenu:


Reiniging, onderhoud en herstel van uw dakbedekking

In Nederland hebben we vaak te maken met onstuimige en natte weersomstandigheden. Hierdoor kunnen onaangename verrassingen en lekkages ontstaan. Daarom is het verstandig om uw dak jaarlijks te laten inspecteren en te onderhouden. Tijdens de inspectie worden eventuele problemen gesignaleerd en kan er direct actie worden ondernomen.

Wij bieden hiervoor voordelige abonnementen aan voor een vaste prijs per jaar. Met een onderhoudsabonnement bent u verzekerd van een jaarlijkse inspectie inclusief schoonmaakbeurt van uw dak. Kleine gebreken worden direct verholpen waardoor waterschade en hoge herstelkosten worden voorkomen. Na de inspectie ontvangt u een inspectierapport met onze bevindingen en uitgevoerde werkzaamheden. Zo weet u gelijk waar u aan toe bent en de komende jaren kunt verwachten.

Voordelen onderhoudsabonnement:

* 1 keer per jaar preventief onderhoud aan daken & goten
* Inzichtelijk maken van de status van uw daken & goten middels een inspectierapport
* Bij achterstallig onderhoud bent u vaak niet verzekerd voor schade
* 10% korting op eventuele herstel werkzaamheden
* Geen voorrijkosten a € 35,- bij eventuele calamiteiten

Wilt u ook niet wachten tot het te laat is? Vraag dan direct een vrijblijvende offerte aan. Wij zullen u vrijblijvend informeren en adviseren op basis van uw specifieke situatie. U kunt bellen naar 06 55 86 46 13 of stuur ons uw gegevens via het contactformulier, dan nemen wij zo spoedig mogelijk contact met u op.
 
Terug naar de inhoud | Terug naar het hoofdmenu